STEP 1
hb
1. Get Quote2. Book3. Confirm
hw
Tipoa Car Hire

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA RESIDENTS
booking USA Locations
click here


Car Hire Destinations in France

Car Hire Location in France


Apr 9, 2013

Tipoa Car Hire Location in France

Retype the city name to view more offices
Paris Orly Lufthavn (ORY) er beliggende delvist i Orly og delvist i Villeneuve-le-Roi, syd for Paris, Frankrig.

Den har fly afgange til byer i Europa, Mellemøsten, Afrika, Caribien og Nordamerika.

Før opførelsen af ​​Charles de Gaulle International Airport, var Orly den største lufthavn i Paris.
Selv med skift i de fleste internationl trafik til Charles de Gaulle International Airport, forbliver Orly den travleste franske lufthavn for indenrigstrafik og den anden travleste franske lufthavn samlet i relation til passagertal.

Orly Lufthavn har to terminaler: vest og syd.
De er knyttet til Paris af motorveje, Air France busser, RATP busser (kaldet Orlybus) og Orlyval automatisk Metro Service, som har forbindelse til Antony (Paris RER) station.

Et sporvogns link er planlagt for den nærmeste fremtid. Orly Lufthavn er forbundet til A6 autoroute.

Orly Lufthavn er forbundet med RER B toget (går til Paris og andre destinationer). Orlyval er gratis at bruge mellem de to Orly-terminaler (vest og syd)..

Udlejnings bilen er så let at samle op, som det er at booke så vores kontorer bekvemt placeret tæt på ankomsthallen i Orly lufthavn.

Hvis du ønsker at forlade landet fra en anden lufthavn er det muligt at lave en enkeltbillet.
Vores hjemmeside er tilknyttet de fleste af de store biludlejningsfirmaer i verden og viser tilgængelighed i real-tid, baseret på de søgekriterier, du har indtastet.

Du har derfor direkte adgang til de billigste biludlejningsfirmaer online, og der er ingen grund til at besøge mutiple websites eller vente i telefon call center køer.

International Car Hire car hire destinations by countryPopular Airports popular airports for car rentalPopular Train Station popular railway stations with car hirePopular Ferry Ports popular ferry ports with rental carsHotel Delivery hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2018 Tipoa Car Hire. All rights reserved. | Privacy Policy | Sitemap
tw