Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA:n ASUKKAAT
jotka etsivät USA:n paikkakuntia
Klikkaa tästä
faq

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hinta sisältää
Mitä vuokraukseni sisältää?
95% Tipoa Autonvuokraus hinnoista ovat kaikenkattavia. Ole hyvä ja huomio, että jossain maissa on hintarajauksia kun vastaanotat tarjouksen. Klikkaa “hinnoittelu yksityiskohdat” Vaihe 2:ssa kun teet varauksen nähdäksesi mitä hinta sisältää. Jos olet nähnyt varausyksityiskohdat, se kertoo mitä maksutodisteesi sisältää.

Mitä veroja autonvuokrani sisältää?
Hinnat nettisivuillamme sisältävät yleenä veroprosentin. Kuitenkin jotkin vapaaehtoiset ekstrat mitkä näkyvät maksutodisteessa tai vuokraehdoissa eivät sisällä veroa (ALV). Tässä tilanteessa tämä näytetään sinulle. Ole hyvä ja tarkista vuokraehdot onlinessa tai maksutodistukseesa jos olet jo varannut auton.

Mikä on maksutodiste ja miksi tarvitsen sellaisen?
Sinun vuokra maksutodistustuksesi on asiakirja, mikä lähetetään sinulle sähköpostissa ja se täytyy tulostaa ja näyttää autovuokraamossa kun noudat autosi. Sinulla täytyy ehdottomasti olla se tulostettuna. Jos et anna maksutositetta paikanpäällä kun noudat ajoneuvon, autonvuokraaja voi pyytää sinulta lisämaksua tai kieltäytyä vuokraamasti autoa. Jos et ole näyttänyt maksutodistettasi autovuokraamossa me emme hyväky pyyntöjä korvauksesta.

Sinun Maksutodisteesi
Voisitko lähettää maksutositteen uudestaan?
Kyllä. Ole hyvä ja Klikkaa tästä nähdäksesi ja tulostaaksesi online version: Muista ottaa tämä mukaan autovuokraamoon, ajokortin ja pankkikortin lisäksi.

Mitä tapahtuu jos en ota mukaan minun maksutodistettani?
Jos sinulla ei ole asiallisia papereita mukanasi kun noudat ajoneuvosi silloin autonvuokraaja voi kieltäytyä vuokraamasta autoa.

Tee muutoksia varaukseesi
Voinko muuttaa vahvistettua varausta?
Kyllä. Ole hyvä ja varmista varausnumerosi ja sähköpostisi kun lopetat varausprosessin. Sinua tullaan kysymään yksityiskohtaisesti muutoksista mitä haluat tehdä. Klikkaa tästä muuttaeksesi varaustasi.

Kuinka voin lisätä ylimääräisiä tai ekstra kuljettajia varaukseeni?
Muut kuljettajat voidaan lisätä kun teet online varauksen tai kun saavut vuokratoimistoon. Kaikki ajajat täytyvat olla paikanpäällä kun saavutte vuokratoimistoon, heidän omilla ajokorteillaan kun allekirjoitatte vuokrasopimuksen.

Kuinka muutan varausta jos haluan vaihtaa nouto- tai palautusaikaa?
Klikkaa tästä vaihtaaksesi nouto- tai palautus ajankohtia tai päiviä?

Varauksen peruutus
Kuinka voin peruuttaa varaukseni?
Klikkaa tästä jos haluat peruuttaa varauksesi online.

Menetänkö vuokravakuuksen jos perun autovuokran?
Tämä riippuu mitten vuokrauksesi tehtiin onlinessa. Meidän perutuus käytäntö on seuraava: Osamaksu vuokraus (kun vuokravakuutus on maksettu online ja loppumaksu täytyy maksaa saapumishetkellä toimistoon): Jos varaus peruutetaan 7:än päivän sisällä vuokrapäivästä lähtien ja vähintään 48 tuntia ennen vuokraauton noutamista, kaikki maksut palautetaan. Jos varausta ei peruuteta 7:än päivän sisällä ja vähintään 48 tuntia ennen auton hakua, kaikki maksut, paitsi 25 euron hintainen peruutusturva, ja pankkikortti veloitus palautetaan. Jos varaus peruutetaan ennen 48 tuntia auton noutamisen ajankohdasta, mitään veloituksia ei palauteta. Etumaksuja (kun koko vuokra-auton summa on maksettu etukäteen): Jos varaus peruutetaan 7:än päivän sisällä vuokrapäivästä lähtien ja vähintään 48 tuntia ennen vuokraauton hakemista, kaikki maksut palautetaan. Jos varausta ei peruuteta 7:än päivän sisällä ja vähintään 48 tuntia ennen auton hakua, kaikki maksut, paitsi 25 euron hintainen peruutusturva, ja pankkikortti veloitus (jos se on veloitettu) palautetaan. Jälkimaksu vuokra (kun koko vuokrasumma maksetaan saapumishetkellä vuokratoimistoon): silloin ei ole peruutusmaksuja. Tällöin asiakkaan velvollisuus on peruuttaa kaikki mahdolliset ekstra tuotteet joita hän on hankkinut vuokran yhteydessä, esimerkiksi:VAHINKOVASTUUN OMAVASTUU TAKAISINMAKSUN VAKUUTUS kolmansien osapuolien kautta kuten insurance4carhire. Kun peruutat tai muutat luotto/pankkikorttilla maksetun varauksen Tipoa Autonvuokraus ei ota vastuuta mistään rahallisista menetyksistä mitä voi tulla ilmi jos valuuttakurssit vaihtuvat ostoshetken ja tämän jälkeiseillä peruutus ajankohdan välisenä aikana.

Yksisuuntainen autonvuokraus
Miktä ovat maaraja tai alueelliset rajoitukset?
Maaraja tai alueelliset rajoituksen tarkoittavat että jotkin maat oikeuttavat sinut matkustamaan yli maiden maarajoja. Tämä vaihtoehto yksityiskohtaistetaan vuokraehdoissa ja yleisesti niihin liittyy maksu. Sinun täytyy saada lupa autonvuokraajalta jos haluat matkustaa eri maiden välillä. Yleensä tästä veloitetaan. Nähdäksesi mitä rajoituksia on on olemassa klikkaa 'hinta yksityiskohdat' VAIHE 2 kohdassa kun varaat onlinessa.

Polttonaine
Minkä on polttoaine käytäntö?
Polttonainekäytäntö on erityinen ehto jonka määrää autovuokraus firma huomioden auton polttoaine kulutuksen. Autovuokraus firmoilla on erilaisia polttoaine käytäntöjä. Ole hyvä ja tarkista ehdot erityiseen polttoaine käytäntöön tai klikkaa 'hinta yksityiskohdat' vaihe 2 kohdassa kun teet varauksen.

Espanjalainen Autonvuokraus Täysi/Tyhjä tankki Polttoaine Käytäntö
Yritämme parhaamme jotta voimme tarjota parhaan polttoaine käytännön, mutta suurin osa espanjalaisista autonvuokaus yrityksistä toimii täysi/tyhjä käytännön mukaan. Jos vuokrasi on 3 päivän kestoinen tai enemmän, tällöin TÄYSI/TYHJÄ politiikka, jota useimmat yhtiöt käyttävät, ei tule vaikuttamaan sinun kustannuksiisi niin pahasti, jos tulet käyttämään täyden tankin... Jos ei, silloin sinun täytyy valita suurempi auto, esimerkiksi VW Golf tai suurempi sillä nämä autot käyttävät TÄYSI/TÄYSI käytäntöä ja ne vuokrataan yrityksien kuten AVIS tai HERTZ kautta. On tärkeää tasapainottaa halvin autonvuokraus hinta sekä paras polttoaine politiikka. Klikkaa linkistä "hinta yksityiskohdat", joska löydät jokaisen auton kuvan vierestä, nähdäksesi tämän kyseisen auton polttoaine käytännön. Polttoaine käytännön selittää Herra Vinkki :- Klikkaa tästä

Ikä rajoitukset
Mitkä ovat ikärajoitukset?
Ikärajoitukset määritää autonvuokraus yhtiöt. Tämä tarkoittaa että vakuutuksia varten vuokrafirmalla voi olla minimi tai maksimi ikä vaatimus autonajajalle, joka voi vuokrata auton. Kaikki ikärajoitukset näytetään ehdoissa ja edellytksissä, jokaisessa autovuokrassa. Joillakin yhtiöillä on myös nuoriso ja seniori autonajajan erikoishinta. Klikkaa linkistä 'hinta yksityiskohdat' VAIHEESSA 2 nähdäksesi mitä nämä ovat.

Ekstrat
Olen varannut vauvaistuimen/boosterin - mistä voin nähdä vahvistuksen varaukselle?
Kun ajoneuvosi on vahvistettu ole hyvä ja tarkista maksutositteesi. Maksutositteessa on kohta mikä näyttää ylimääräiset ekstrat mitä olet varannut, sisältäen lastenistuimet, boosterin tai lisäajajat. Nämä ekstrat eivät ole lisätty tarjous hintaan; ja ne täytyy maksaa kun saavutte paikalle. Voi olla että sinun täytyy lisätä apukuskit kun saavut vuokratoimistoon jos et tehnyt tätä varaus prosessin aikana.

Olen varannut apukuskin - mistä voin nähdä tämän vahvistuksen?
Kun ajoneuvosi on vahvistettu ole hyvä ja tarkista maksutositteesi. Maksutositteessa on kohta mikä näyttää ylimääräiset ekstrat mitä olet varannut, sisältäen lastenistuimet, boosterin tai lisäajajat. Nämä ekstrat eivät ole lisätty tarjous hintaan; ja ne täytyy maksaa kun saavutte paikalle. Voi olla että sinun täytyy lisätä apukuskit kun saavut vuokratoimistoon jos et tehnyt tätä varaus prosessin aikana.

Ajokortti
Mikä on kansainvälinen ajokortti & tarvitsenko sellaisen?
Jos ajokorttisi on kirjoitettu kiinaksi, venäjäksi tai muilla ei eurooppalaisilla aakkosilla, silloin sinun täytyy hankkia kansainvälinen ajokortti. Kansainvälinen Ajokortti (IDL) on tunnettu ympäri maailmaa ja se hyväksytään dokumenttina mikä tunnistaa omistajan henkilöllisyyden valtuutettuna autonajajana kun oma ajokortti ei ole kirjoitettu samalla kielellä kuin maassa missä ajat. Sinun täytyy myös hankkia Kansallinen Ajokortti tämän lisäksi; muuten tätä ei hyväksytä.

Tarviksenko molemmat osat Brittiläisestä ajokortistani vuokrakseni auton?
Kyllä. Jos sinulla uusi kuvallinen henkilöllisyystodistus sinun täytyy ottaa myös sen vastakappale. Jos et esitä molempia et voi vuokrata ajoneuvoa. Jos ajokorttisi on kirjoitettu kiinaksi, venäjäksi tai muilla ei eurooppalaisilla aakkosilla, silloin sinun täytyy hankkia kansainvälinen ajokortti ennen kuin matkustat maastasi.

Vakuutus
Voinko poistaa lisävakuutuksia alentaakseni hintaa?
Kyllä. Voit ostaa ylimääräisen vakuutuksen jotta voit alentaa ylijäämää ajoneuvossasi, tee tämä onlinessä VAIHEESSA 3 varaus vaiheessa monissa maissa. Tämä voidaan myös tehdä autonvuokraus toimistossa kun saavut paikalle. Jos päätät ettet halua hankkia ylimääräistä vakuutusta tarvitset esi-valtuutuksen. Tämä esi-valtuutus otetaan sinun luottokortiltasi. Ole hyvä ja katso ehdot ja säädöt jos haluat lisätietoja.

Sekalainen
Mikä on paras tapa ottaa yhteys Tipoa Autonvuokraukseen?
Ole hyvä ja lähetä sähköposti osoitteeseen infofi@tipoa.com ja vastaamme hetkessä sinulle. TAI klikkaa ILMAISESTA allaolevasta chatistä; TAI soita tukinumeroihin jotka löydät ota yhteys kohdasta tällä nettisivulla. ME EMME KÄSITTELE puhelin varauksia.

En saavu lennolta
Jos noudat auton lentokentältä mutta et saavu lennolta, ole hyvä ja rastita ruutu VAIHEESSA 3 nimellä 'en saavu lennolta'

Voinko tehdä varauksen tälle päivälle?
Kyllä useasti voit tehdä online varauksen ja nuotaa autosi seuraavan tunnin sisällä. Suurimmat lentokentät ja juna-asemat tarjoavat tämän palvelun. Monesti varaus konfirmoidaan sähköpostitse. Ole hyvä ja huomaa että paikkakunnan on varmistettava kahden tunnin sisällä tuleva varaus. Jos auton kuvia ei löydy VAIHE 2:ssa, näin ollen vaihda saapamisaikasi takaisin yhdellä tunnilla.

Maksu vaihtoehdot
Meillä on neljä maksu vaihtoehtoa
Osa maksu- Voit maksaa vuokratakuun kun teet varauksen ja loppumaksu maksetaan kun saavut vuokra-auto paikalle.


Etu-maksu- Voit maksaa koko vuokramaksun vuokra-autosta kun teet varauksen ja maksat vain polttoaineesta (bensa/diesel) ja valinnaisista ekstroista kun saavut paikanpäälle.


Jälki-maksu- Et maksa mitään kun varaat auton. Tipoa tekee varausmaksun puolestasi ja maksat koko hinnan vuokrafirmaan kun saavut paikalle.


Maksa 25 euroa- vuokratakuuta kun teet varauksen ja maksa loppumaksu kolme päivää ennen vuokrapäivää.

Luottokortit hyväksytään
Onlinessa, ajantasalla, me hyväksymme Mastercardin, Visan, Visa Debitin, Electronin.

Kuitenkin, kun noudat ajoneuvosi monet vuokrafirmat hyväksyvät myöos American Express kortin, jotta voit maksaa hintavajeen.

Kortin omistajan täytyy olla paikalla kun noudatte auton.Kansainvälinen auton-vuokraus car hire destinations by countrySuositut lentokentät popular airports for car rentalSuositut juna-asemat popular railway stations with car hireSuositut autolautta satamat popular ferry ports with rental carsHotelli palvelu hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2019 Tipoa Car Hire. Kaikki oikeudet varattu. | Yksityisyys politiikka | Sivukartta
tw