Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA:n ASUKKAAT
jotka etsivät USA:n paikkakuntia
Klikkaa tästä

Miksi valita meidät
Tipoa Autonvuokraus kaikille tarpeillesi


Tipoa Autonvuokraus antaa sinulle mahdollisuuden varata autosi online yli 17000 paikkakunnalta ympäri maailmaa vain 3 klikkauksen avulla.

Meidän nettisivut on yhteydessä suurimpiin autonvuokraus yrityksiin maailmassa.

Se tarjoaa mahdollisuuden etsimään mitä tarvitset reaaliajassa.

Näin ollen sinulla on suora yhteys halvimpiin online autovuokra firmoihin lentokentillä, lauttasatamilla, juna-asemilla ja eri kaupungeissa ympäri maailmaa.

Enää et tarvitse etsiä eri nettisivuilta tai odottaa puhelimessa vastainpalvelua.

Yksinkerataisesti, kirjoita vain paikkakunnan nimi mistä haluat hakea auton, esimerkiksi 'Lissaboni' ja näet kaikki paikat missä toimimme Lissabonissa, joista voit valita haluamasi.

Jos haluat palauttaa auton eri paikkaan, silloin rastita allaoleva ruutu 'Eri palautus paikkakunta?'

Kaikki paikkakunnat tai auntonvuokraus välittäjät eivät mahdollista yhdensuuntaisia autonvuokria, mutta suurin osa kyllä. Usein, olettain että pysyt saman maan sisällä, auton hakemista ja palauttamista varten, on riittävä eikä maksa enempää.

Meidän asiakastuki sähköpostin kautta on erittäin hyvä. Sähköposti viesteihisi tai kysymyksiisi vastataan välittömästi sivulta infofi@tipoa.com.

Me tarjoamme myös puhelinnumeroita kysymyksiisi.

Me emme tee varauksia puhelimitse.

Nauti meidän turvallisesta nettisivuista tietäen että me hoidamme varauksesi henkilökohtaisesti.

Useasti kun varaat auton, sinulle tulee kysymyksiä mieleen varauksen jälkeen, ole rauhallinen sillä me tiedustelemme kaikki ongelmat ja ratkaisemme ne.Kansainvälinen auton-vuokraus car hire destinations by countrySuositut lentokentät popular airports for car rentalSuositut juna-asemat popular railway stations with car hireSuositut autolautta satamat popular ferry ports with rental carsHotelli palvelu hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2019 Tipoa Car Hire. Kaikki oikeudet varattu. | Yksityisyys politiikka | Sivukartta
tw