TRINN 1
hb
1. Få tilbud2. Bestille3. Bekreft
hw
Tipoa Bilutleie

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA RESIDENTS
booking USA Locations
Klikk her
faq

Vanlige spørsmål

Hva er med i prisen
Hva er med i min leie?
95% av Tipoa Car Hire priser er alt inkludert.

Notera når du mottar din kvittering at i visse lender finns det unntak.

Klikk på "avgiftsdetaljer" i Trinn 2 av din bestillingsprocessen for å se vad ditt pris inkluderer. Hvis du allerede har gjort din bestilling står dette i din bekreftelse.

Hvilke avgifter er inkludert i min leie?
Prisene som er oppgitte på vår hjemmeside er normalt sett alle avgifter inkluderte.Det kan allikevel forekomme at det finnes ekstra valg/oppgraderinger i din bekreftelse eller leieavtale som mva ikke er oppgitt,men i sånne tilfeller vil det være markert.Vennligst sjekk dette på leieavtalen på nett eller i din bekreftelse hvis du har bestilt,hva som er inkludert av avgifter.

Bekreftelse
Hvorfor trenger du en bekreftelse?
Din bekreftelse er et dokument som vil bli sendt deg på e-post.Dette må skrives ut i papirformat og fremvises under henting av leiebil.Hvis dette ikke er med kan man risikere å få en dårligere pris eller i værste fall miste bestillingen.Uten bekreftelsen kan vi heller ikke gi dere noen penger tilbake.Viktig å ta med seg.

Kan dere vennligst sende meg bekreftelsen igjen?
Ja. Klikk her for å se og skriv ut din bekreftelse.Husk at dette skal fremvises i skranken sammen med førerkort og et kredit kort.

Hva skjer om jeg glemmer bekreftelsen?
Hvis bekreftelse ikke blir fremvist i skranken ved henting,kan utleier nekte å overlevere leiebil.

Forandre på Din Bestilling
Kan jeg endre en bekreftet bestilling?
Ja.Vennligst ha bekreftelses nr og e-post adressen din klar som du brukte ved bestilling.Du vil også bli spurt om hvilke forandringer du vil foreta deg. Klikk her for å endre din bekreftelse.

Hvordan kan jeg forandre på oppgitt sjåfør eller legge til en?
Flere sjåfører kan legges inn under bestilling eller ved henting av bilen.I dette tilfelle vil vi at sjåførene er presentable og har med seg eget førerkort.

Hvordan forandre på Hente eller Leverings tidspunkt?
Klikk her for forandringer i tid eller dato for Henting eller Levering

Avbestilling
Hvordan avbestille en bestilling?
Klikk herfor å avbestille din bestilling på nett.

Mister jeg depositumet ved en eventuell avbestilling?
Dette avhenger av hvordan din bestilling var behandlet av oss online.

Vår annulleringspolicy er :-

Delbetalt leie (når depositum har blitt betalt online og resterende skulle betales over disk til leiekontoret):
Hvis bestillingen kancelleres, innen 7 dager og minst 48 timer før dato som kjøretøyet skulle hentes, vil forskuddsbetalingen refunderes,
foruten ett kancelleringsgebyr på 25 euro for kortbehandling (om nødvendigt).

Hvis bestillingen kancelleres senere enn 48 timer før tiden kjøretøyet skulle hentes, gjøres ingen refundering.

Forskuddsbetalt leie (da hele summen er betalt i forvei):
Hvis bestillingen kancelleres mellom 7 dager og minst 48 timer før kjøretøyet skulle hentes vil forskuddsbetalingen refunderes, f
oruten ett kancelleringsgebyr på 25 euro for kortbehandling (om nødvendigt).

Hvis bestillingen kancelleres, mellom 7 dager og minst 48 timer før dato som kjøretøyet skulle hentes beholdes 3 dagers leie og kort behandlingsgebyr.

Betaling ved leiekontor:
Det er ingen avbestillingsgebyr. Det er forbrukerens ansvar å personlig kansellere bestillingen og eventuelle tilleggsprodukter som kan ha blitt kjøpt i forbindelse med kjøretøy reservasjonen.

Det vil si tap av Kaskoforsikring av tredjeparter slik som Insurance4carhire.

Ved avbestilling eller endring av kreditt / debetkort kostnad har ikke TipoaCarHire ansvar for eventuelle økonomiske tap som en endring
i valutakurser mellom datoen for din opprinnelige bestilling og etterfølgende sletting eller endring (når gjeldende).

1 veis leie
Hva er grense eller områderestriksjoner?
Grense eller områderestriksjoner betyr helt enkelt at mellom noen land har du mulighet til å krysse grenser. Denne muligheten kommer til å stå spesifisert i vilkåra og har som regel en avgift. Du må med andre ord få tillatelse av utleier til å krysse grenser viss dette er en mulighet. For å kontrollere hvilke restriksjoner som gjelder klikk på " avgiftsdetaljer" i TRINN 2.

Drivstoff
Hva er drivstoff politikk ?
Drivstoff politikk er regler satt av utleier som omhandler bilens drivstoffkostnader. Dette kan vareiere fra utleier til utleier. Vennligst sjekk leieavtale for spesifike vilkår vedrørende dette eller klikk på "avgiftsdetaljer" i TRINN 2.

Spanske leiebil Full/Tom drivstoff politikk.
Vi gjør vårt beste for å tilby et valg inom drivstoffpolitikk, men mesteparten av spanske bilutleierfirmaer opererer med Full/Tom drivstoffpolitikk. Hvis leieperioden din varer i 3 dager eller mer og du vil bruke over en tank, kommer ikke denne drivstoffpolitikken til å ramme deg så hardt. Hvis du ikke tror at du kommer til å bruke en full tank kan det lønne seg å leie en større bil, feks VW Golf eller større da disse ofte kommer med Full/Full drivstoffpolitikk og er levert av firmaer som AVIS og HERTZ. Det er et spørsmål om å balansere billigst leiebil pris mot beste drivstoffpolitikk. Klikk på "avgiftsdetaljer" ved siden av bilde av hver enkelt bil for å se hva slags drivstoffpolitikk som gjelder denne type bil. Drivstoffpolitikk forklart av Mrs TIP :- klikk her

Aldersbegrensning
Hva er aldersbegrensning?
Aldersbegrensninger blir satt av utleiefirmaer. Dette på grunn av forskjellige forsikringsavtaler, kan resultere i minimums eller maksimums alder på sjåfør. Denne begrensningen kommer frem i leieavtalen. Visse firmaer opererer med et ungdoms- eller seniortillegg for spesielle aldersgrupper. Klikk på "avgiftsdetaljer" i TRINN 2 for å se hva dette er.

Ekstra
Jeg har bestillt med barnestol. Hvordan ser jeg at dette er bekreftet?
Når du har gjennomført din bestilling hver vennlig å sjekk bekreftelsen. Bekreftelsen inneholder et eget avsnitt som viser ekstra valg sånn som barnestol, ekstra sjåfører o.l. Alle ekstra valg må betales ved uthenting av bil. Vær obs på at dette er ønsker og kan derfor ikke garanteres.

Jeg har bestillt med ekstra sjåfør. Hvordan ser jeg at dette er bekreftet?
Når du har gjennomført din bestilling hver vennlig å sjekk bekreftelsen. Bekreftelsen inneholder et eget avsnitt som viser ekstra valg sånn som barnestol, ekstra sjåfører o.l. Alle ekstra valg må betales ved uthenting av bil. Vær obs på at dette er ønsker og kan derfor ikke garanteres.

Førerkort
Hva er ett internasjonalt førerkort å hvorfør trenger jeg det?
Skal du kjøre i land utenfor EØS-området, kan det være nødvendig at du skaffer deg et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale førerkort.

Undersøk eventuelt med landets ambassade i Norge.

Internasjonalt førerkort er en standardisert oversettelse av førerrettighetene i et nasjonalt førerkort til en rekke språk inklusivt engelsk, russisk og spansk.

Internasjonalt førerkort er et papirhefte i A6-format med grått omslag og hvite sider.

Slikt førerkort får du i Norge bare ved henvendelse til NAF (Norges Automobilforbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførerenes Avholdsforbund).

Det internasjonale førerkortet er gyldig i ett år.

Forsikring
Kan jeg redusere egenandelen?
Ja. Du kan redusere din egenandel ved å kjøpe en ekstra forsikring i TRINN 3 i bestillingsprosessen. Dette kan også gjøres over disk ved uthenting av bil. Om du velger å ikke ta ut noen ekstra forsikring, må man betale et depositum. Dette må betales med kreditkort. Vennligst se leieavtale for mer informasjon.

Diverse
Hva er den beste måten at kontakte Tipoa Car Hire?
Vennligst send oss en e-post til infono@tipoa.com for et raskt svar. ELLER klikk på gratis chat ikonet nedenfor; ELLER ring et av våre support nummer vist på kontaktsiden på denne hjemmesiden. VI TAR IKKE IMOT BESTILLING OVER TELEFON.

Jeg kommer ikke med fly
Hvis du skal hente ut en bil på en flyplass utenom å komme med fly, vennligst kryss av for dette på TRINN 3 ved "kommer ikke med fly"

Kan jeg gjøre en bestilling for i dag?
Ja, i mange tillfeller kan du bestille en bil og hente den innen en time. Flere store flyplasser og togstasjoner tilbyr denne ordningen. Oftest blir denne reservasjonen bekreftet omgående på e-post. Vennligst noter deg at stedet du bestiller fra har opp til to timer å bekrefte en framtidig bestilling. Hvis det ikke kommer frem et bilde av et kjøretøy ved TRINN 2, flytt da ankomst tiden en time bakover.

Betalings alternativ
Vi har fire betalingsmåter
Delbetaling- Du betaler et depositum ved bestilling og resten betales ved henting av kjøretøy.

Førhåndsbetaling- Du betaler hele beløpet for leie av kjøretøyet ved bestilling, men drivstoff og eventuelle ekstra valg betales ved ankomst.

Etterskuddsbetaling- Du betaler ingenting ved bestilling. Tipoa ordner med reservasjon for deg og du betaler fulle og hele beløpet ved henting av kjøretøy.

Du kan også betale 25 euro i depositum ved bestilling og resten skal betales 3 dager før henting av kjøretøy.

Godtatte kredittkort
Online aksepteres MasterCard, Visa, Visa Debet, Visa Electron.

Men ved henting av kjøretøyet aksepterer de fleste av leverandørene også American Express, for å betale mellomlegget.

Kortholderen må være til stede ved henting.Internasjonalt bilutleie car hire destinations by countryPopulære flyplasser popular airports for car rentalPopulære togstasjoner popular railway stations with car hirePopulære fergehavner popular ferry ports with rental carsHotel leveranser hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2019 Tipoa Car Hire. All rights reserved. | Personvern policy | Sitekart
tw